Leveringsklare glassfibertanker til konkurransedyktige priser

Vi har leveringsklare Slamavskillere i størrelse fra 1 – 12 m3 på lager på Otta. Leveres gjerne med støtbelaster, manifold og komplette infiltrasjonspakker. Vi kan være behjelpelig med å dimensjonere slamavskiller, pumpekum, pumper og tilbehør. Vi organiserer frakt og levering!

Større tanker produserer vi fortløpende på bestilling ved vår fabrikk på Otta. Gråvannsanlegg, drikkevannstanker, brannvannstanker, pumpekummer og spesialproduksjoner produseres på bestilling. Vi fører også lager av samletanker opp til 12 m3.

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.

Fiberprodukt er lokalisert på Otta i Gudbrandsdalen beliggende sentralt mellom Oslo, Trondheim og Bergen.  Vi er en norsk, familieeid produsent av glassfibertanker som bidrar til distriktsarbeidsplasser og lokal verdiskapning. Fabrikken har eksistert siden 1980-tallet og har i dag 8 ansatte og en omsetning på 12 mill kroner. Vi produserer i nye (2011) fabrikklokaler med høyt fokus på arbeidsmiljø og trivsel. Vi har et nettverk av lokale transportører som leverer våre varer ut i hele landet fra Kristiansand i sør til Skaidi i nord.